LINKS
KONTAKT

kontakt@yfc.dk

 

Tel: (+45) 86 20 98 55 

Skt. Pauls Gade 11A,
8000 Aarhus C 

SOCIAL
  • Black Facebook Icon
PROGRAMBESKRIVELSE / ANSØGNING

Powered By YFC hjælper entreprenante unge og deres projekter til at lykkes! Vi er interesserede i ALLE projekter, som på den ene eller anden måder bidrager til at unge får en fair mulighed for at møde kristen tro. 
 

Alle projekter ser forskellige ud - nogle er tydeligt forankret i en kirke, mens andre ikke er. I Powered By YFC hjælper vi med den løsning og det forløb der passer til dig og dit team. Gennem forløbet får du muligheden for at se din idé tage fart. Vi tilbyder spændende undervisning om iværksætteri, projektledelse, teamsamarbejde og meget mere. Vi åbner også vores netværk af eksperter, fagprofiler og relevante sparringpartnere op for dig. 

Vi sørger for at du kommer rundt om alle de vigtigste elementer i projektudvikling.  

 

 

ELEMENTER I POWERED BY YFC

LaunchLab

  • En bootcamp og smagsprøve på Powered By YFC. Lørdag d. 23/11 kl. 10-16. Læs mere 

 

Powerlabs​

  • Halvårligt afholdes PowerLabs. En hel dag med fokus på at udvikle dit projekt og dit team. Du vil blive udfordret gennem kvalificerede inputs og kreative processer. Målet er, at hvert team kommer hjem med en plan for, hvad der skal rykkes på i nærmeste fremtid. Efter fire PowerLabs er du og dit team kommet omkring de vigtigste områder inden for iværksætteri og projektledelse. Første PowerLab finder sted i Aarhus d. 20. marts 2020. 

 

Webinars

  • Modtag login til spændende webinars med dygtige fagprofiler og eksperter, som deler deres bedste erfaringer. 

 

Sparring

  • Bliv matchet med andre projekter og indgå et sparringsfællesskab med fokus på udveksling af idéer og erfaringer. 

 

Personlig vejledning

  • Alle teams på Powered By YFC får en fast tilknyttet vejleder, som mellem PowerLabs coacher jer gennem projektets forskellige faser og udfordringer.  

 

PRIS

LaunchLab d. 23. november koster 100 kr. (gratis for YFC-medlemmer, du kan melde dig ind under tilmeldingen)

Et forløb på Powered By YFC koster pr. halvår 5.000 kr. pr. team (3-4 personer). Hvis alle på teamet er medlemmer af YFC gives der 2.500 kr i rabat. Mange teams vil kunne opnå økonomisk tilskud i deres kirke/organisation blot ved at spørge. Er økonomien fortsat en stor udfordring, kan du søge vores støttepulje ved at kontakte os direkte på mail. 

 

LOKATION

LaunchLab og PowerLabs finder sted på YFC’s hovedkontor i Aarhus midtby.  ​Webinars, sparring og personlig vejledning foregår online, hvor geografien er en udfordring. 

KONTAKT

Har du spørgsmål eller vil høre mere, skal du ikke tøve med at kontakte os på kontakt@yfc.dk 

ANSØGNING

 

For at du og dit projekt kan blive en del at Powered by YFC, skal du sende os en ansøgning. 


Når du klikker på knappen herunder, vil du blive sendt til ansøgingsformularen. Her vil du blandt andet blive bedt om at uploade en projektbeskrivelse, samt eventuelle bilag. Læs her hvordan du udarbejder en god projektbeskrivelse. 
Bemærk at projektbeskrivelsen der bruges i ansøgningen maksimalt må fylde 2 sider.